Min baggrund

Hvorfor akupunktur og kinesisk medicin?

Den kinesiske medicin har været en livslang passion. Det er mit håb at kunne dele ud af min begejstring for kinesisk medicin og naturlig sundhed – med håbet om også at give flest muligt den bedst mulige hjælp. Jeg glæder mig til at se dig i klinikken og arbejde sammen med dig på at styrke dit helbred og afhjælpe de problemer du oplever, så du får en endnu bedre hverdag.

 Uddannelse og relevante erfaringer:

2019 Videre-uddannelse:

Oktober: påbegyndt diplom-uddannelse i TCM Dermatologi (behandling af hudproblemer og sygdomme med urter). Kurset løber over ca 1 ½ år.

Juni + september: Shen-Hammer Pulsdiagnose 1 + 2.

2018 Kurser:

Kursus og praktik i kosmetisk akupunktur, underviser Aaron Zizov, Israel,

Kursus i Dr. Tan 1, 2, 3 – akupunkturmetode, der er særligt velegnet til behandling af smerter. Undervisere Adi Fromm og Guy Polack, Israel.

2018 – tre mindre konsulent/undervisnings opgaver – formidling af viden om kinesisk medicin og urter til små og mellemstore virksomheder i Midnet Kina-projekt regi og undervisning på VIA University, intro til TCM.

Oktober 2017 KLINIK åbning, Hjortshøj, Hjortshøj Stationsvej 14, 8530.

2017 Cand. Mag. i Kinastudier og antropologi. Speciale om Traditionel Kinesisk Medicins liv i dag, i Kina og globalt.

Løbende behandling i privat regi af venner, naboer, familie m.fl. med akupunktur og urter.

2005 Bachelor i Sygepleje, Sygeplejeskolen i Aarhus.  Efterfølgende arbejde i hjemmepleje, på sygehus og Hammel Neurocenter.

2000 en måneds praktik i klinik ved Xiao Wen Løfstedt, Egå ved Århus.

1998-2002: Akupunkturklinik i Andelssamfundet i Hjortshøj.

1996-98: Kursus i kinesisk urtemedicin, v. Michael McIntyre.

1993-96: Akupunkturuddannelse fra Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin. En treårig uddannelse, med afsluttende praktik v. Nanjing University Hospital, Kina.

1992 Uddannelse v Michael Connelly, akupunktør i Århus, ”mester-lære” forløb i klinik og teori.

1987-1988: Kurser i Shiatsu Massage med Rex Lasalle, i London og København.

1983-4: Højskole-kursus i London, Kushi Institute, i sund og naturlig madlavning, aikido, Shiatsu Massage, Østens Filosofi m.m.

Privat: mor til 3 + 2 bonus, bor i Andelssamfundet i Hjortshøj (øko-landsby), sammen med Mikael nu på 23. år. I min fritid dyrker jeg qi-gong, havearbejde og familie og venner. Ligesom jeg elsker at lære mere om Kina, kinesisk medicin og akupunktur, og ikke mindst at rejse til Kina.