Pris og ydelser 2020

Priser

Første konsultation, incl. behandling (1 ½-2 timer): 650,-kr.
Opfølgende behandlinger, 60- 75 min. : 480,-kr.

Sygesikring DK giver tilskud til akupunktur og en række private sundhedsforsikringer giver enten hel eller delvis dækning til et givent antal akupunkturbehandlinger.

Inkluderet i prisen

Akupunktur ( krop og øre), moxabehandling, cupping (vakuum), varme- og magnetplastre til udvalgte områder eller punkter,  råd om kost, urter og livsstil efter behov.

Klippekort

Klippekort til 6 behandlinger, betal for 5 – få én gratis (Pris: 2400,- kr).
Klippekort til 11 behandlinger, betal for 9 – få to gratis (Pris: 4320,- kr).

Klippekort må gerne deles – med din bedre halvdel, bedste veninde, tante eller kollega. Klippekort kan ikke bruges til 1. konsultation/ behandling.

Enkelt ydelser: Øre-Akupunktur eller Cupping?

Ønsker du kun behandling med Øre-Akupunktur eller Cupping alene?

Øre-akupunktur kan hjælpe med at dæmpe angst og indre uro, samt mindske søvnproblemer. Det anbefales især som led i behandlingsforløb v. psykolog, eller anden terapeut.

Pris pr. behandling: 50 kr. Klippekort til 10 x Øre-Akupunktur: 450,-kr.

Cupping-massage og lokal cupping behandling kan løsne spændinger og stimulere cirkulation, lindre smerte og fremme balance og funktion i væv, der har været overbelastet eller skadet og kan være meget afslappende.

Pris pr. behandling: 50 – 300 kr, alt efter omfang af behandlingen.

 

Kosmetisk Akupunktur 

En kosmetisk akupunkturbehandling består af let (shiatsu-) massage af ryg og nakke, balancering af kropspunkter med akupunktur, målrettet ansigtsbehandling af det, du ønsker behandlet, bl.a. med massage (gua sha), silikone-cupper (vakuum) og hårfine nåle. Behandlingen varer ca. 1 ½ time. Med et behandlingforløb på ca 10 behandlinger får du det bedste og mest holdbare resultat. Virkningen er en vitalisering af ansigtets muskler, en styrket glød i huden, hvorved rynker mindskes og behandlingerne har god forebyggende virkning.

Pris pr. behandling 650,-kr.

Betaling

Mobilpay til 80907
Kontant i klinikken
Bankoverførsel  til Danske Bank 3409-12536488, forud for behandling.

Afbud eller udeblivelse

Afbud senere end 24 timer før behandlings-tidspunktet koster 250 kr. Udeblivelse koster fuld pris.

Ydelser

I traditionel kinesisk medicin bruges en række forskellige metoder og behandlingen tilpasses til hver enkelt persons (u)balance og tilpasses fra besøg til besøg.

  • Akupunktur er behandling med hårfine, sterile engangsnåle, som bruges i udvalgte akupunkturpunkter og regulerer kroppens energi.
  • Øre-akupunktur.
  • Moxabehandling er en direkte eller indirekte varmebehandling af akupunkturpunkter eller hele kropsområder. Moxa er en blanding af kinesiske urter, primært gråbynke, der er behandlet og formet til lille “cigar”, som bruges til at varme akupunkturpunkter og meridianer.
  • Akupressur er et manuelt tryk på akupunktur punkter.
  • Cupping er en metode, hvor glas eller silikonekopper placeres på strategisk udvalgte områder for at styrke cirkulation og healing. Der skabes vakuum ved sug eller varme. Kopperne kan bruges stationært eller til dybdemassage af vævet. Undertrykket fremme cirkulation lokalt.   
  • Kost. Visse typer madvarer kan med fordel tilføjes eller undgås, for at styrke din balance.
  • El-akupunktur.
  • Qi-gong er  øvelser, der regulerer din kropsenergi og kan målrettes dit helbred.
  • Livsstilsvejledning. Gode råd og tips om kost og livsstil, til at optimere dit helbred.
  • Kinesisk urtemedicin. Særligt udvalgte kinesiske urter kan inddrages til at støtte din behandling.  Du får vejledning om dette,  men urter købes og betales separat.