Nyt fra klinikken

2020:

Sommerferielukket i ugerne 29 + 30. Derudover en uge i august.

Juni: Genåbnet.

Færddiggjort kursus i pulsdiagnose.

Marts:

OBS pr 12. marts 2020:  Klinikken er lukket indtil videre, som følge af politiske tiltag for at inddæmme spredningen af Corona-virus.  Klinikken åbner igen, så snart der gives grønt lys til det! 

Februar:

Har været på kursus 2 (ud af 5), i behandling af Hudsygdomme med Traditionel Kinesisk Medicin i München..

Svarer på mails indenfor 24 timer.

Januar:

Fra januar 2020 er klinikken også åben mandage. Åbner efter nytår  d. 2. januar 2020.


2019:

December:

Åbningstider:

Tirsdag og fredag, kl. 8 – kl. 19 ( kl 07 – 20 ved behov).

Onsdag og torsdag kl. 8 – kl. 19.

Lørdag formiddag, fra kl. 11 – kl. 14.

Jul og Nytår: Lukket for juleferie fra 21 . – 26. december. Åbent for nødbehandling for nuværende kunder d 27. december.

November:

Fredag d. 29. november holder vi i Sundhedshuset et mini-Wellness arrangement, fra kl 17.00-18.30.. Her kan du få øre-akupunkturbehandling, fodbad med afstressende eller opkvikkende urter, en lille mini-meditation, og efterfølgende fodmassage. Det hele med en kop the + lidt lækkert til… Hvis du ikke har været i huset før – så er det en oplagt chance for at se huset og møde os, der arbejder her. Pris for deltagelse er 150 kr. Skriv til anne@akupunkturnu.dk, hvis du vil sikre dig en plads.

 

September:

Klinikken er nu åben tirsdag til fredag, kl. 8 – kl. 19, dog til kl 20 ved behov, samt fra kl 7 tirsdag og fredag ved behov, og lørdag formiddag, fra kl. 10 – kl. 14. Det skal være muligt for alle, at få behandling og passe sit job samtidig 🙂

AUGUST:

Jeg holder sommerferiefri i uge 32, d. 5. – 11. august – begge dage inklusive, og gemmer rest-ferie til senere på året 😀

JULI:

Sommerbesøg i Akupunkturklinikken.

I uge 30 – havde jeg besøg af en af god ven, mentor og en af de mest erfarne akupunktører jeg kender! Vi arbejdede samme i klinikken, hvor formålet var at lære nye teorier og teknikker at kende, som kan komme mine kunder til gode fremover. Akupunkturens verden er stor, og der er forskellige behandlingstilgang, alt efter hvilken type akupunktur mand praktiserer, kinesisk, japansk, koreansk, vietnamesisk mm..Så her er rig mulighed for livslang læring.

For mere information kontakt mig på 3011 7072 eller mail anne@akupunkturnu.dk

Februar:

Jeg udvider min arbejdstid i klinikken pr. 1. marts. Jeg får flere timer og dage i klinikken, dvs. jeg vil være at træffe i klinikken alle hverdage, undtagen mandag.

Derudover ny telefontid: hverdage mellem 12 og 13. Læg gerne besked hvis jeg, mod forventning, ikke er ved telefonen.

Afholdt foredrag på Hjortshøj Lokalcenter, sammen med Jesper Odde, om Alternativ medicin og politik i DK.


2018:

I september måned:

28. september 2018 fejrede vi i Hjortshøj Sundhedshus 1 års fødselsdag!

Pr 1. september 2018 er jeg medlem af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører og dermed godkendt RAB akupunktør ( RAB = Registreret Alternativ Behandler). Det er din garanti for høj kvalitet, når du går til akupunkturbehandling og det betyder, at du nu kan få tilskud fra Sygesikring DK og visse private sundhedsforsikringer. Klinikken er siden januar 2018 resgistreret ved Styrelse for Patientsikkerhed (ansvarlig for tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer).

D. 2. september deltager vi i AiHs Høstmarked i Hjortshøj. Her kan du finde mig og en gruppe kollegaer i Sundhedscaféen, hvor vi tilbyder minibehandlinger på en halv time for 50,-kr. Her har du chancen for at prøve hvordan det er at få behandling med akupuntur. Især relevant, hvis du aldrig har prøvet det før og har lyst til at se, om det skulle være noget for dig.

I juli måned:

SOMMERFERIE: klinikken er lukket i ugerne, 29,30 + 31. Dog er det muligt for nuværende og tidligere klienter at få behandling tirsdag d. 24 juli. Kontakt mig pr. mail – hvis du vil have en konsultation og/ eller behandling denne dag.

I maj måned:

Åbent hus d. 25. maj, kl 16 – 20. Prøvebehandlinger og uformel snak. Vel mødt.

Nye lyddæmpende vinduer er på plads og gør en verden til forskel 🙂

Jeg har været på kursus i kosmetisk akupunktur, med en super dygtig underviser og behandler fra Israel, Aaron Zizov, som har specialiseret sig i kosmetisk akupunktur. Inden længe kommer der detaljeret info om nye behandlingstilbud.

I april måned:

I uge 14-15 kan der være enkelte dage, hvor vi må lukke klinikken, da bygningen skal have en større ansigtsløftning – i form af udskiftning af hele front-vinduespartiet. Hvornår det præcist finder sted ved vi desværre ikke, da det afhænger af, hvornår vinduer leveres fra fabrikant til tømreren. Opdatering følger så snart vi ved mere.

MEN der kommer lyddæmpende glas i de nye vinduer, en forbedring vi glæder os meget til!

 

Torsdag d. 12. april, foredrag:

Fra Den Gule Kejser til Xi Jinping.

Vil du vide mere om akupunktur og kinesisk medicin? Om hvordan en mere end 2000 år gammel medicin kan overleve til idag og få nyt liv i vores moderne verden? Og hvad det er de nåle gør? Så gå ikke glip af denne chance.
Torsdag d. 12. april, kl 19.00 – 21.00 i Sundhedshus Hjortshøj, har vi endnu et åbent-hus arrangement, hvor jeg byder på et foredrag om kinesisk medicins historiske baggrund, dens grundlæggende teori og filosofi, og dens liv i dag i Kina og globalt. Arrangementet er gratis, kinesisk forårsthe kan købes for en 10´er.

Jeg glæder mig til at se jer!