Min baggrund

 

Hvorfor akupunktur og kinesisk medicin?

Da jeg var 16-18 år oplevede jeg en række helbredsproblemer (bl.a. hudproblemer og hårtab), som lægerne ikke kunne hjælpe mig med, men som hurtigt blev bedre da jeg ændrede kost og livsstil. Det var den første øjenåbner, der gjorde mig sulten på at vide mere og bedre forstå alt det der med krop og helbred. Sidenhen kom der mange flere, især i akupuknturklinikker – både ved behandlinger jeg selv har fået, og behandlinger jeg har givet.  I dag er det utroligt skønt, at give samme oplevelse videre til andre, og det er en stor glæde at hjælpe andre til en bedre helbredsmæssig balance i livet.

Det er mit håb at kunne dele ud af min begejstring for og viden om kinesisk medicin og naturlig sundhed – med det formål at give flest muligt den bedst mulige hjælp. Jeg glæder mig til også at se dig i klinikken og arbejde sammen med dig på at styrke dit helbred og afhjælpe de problemer du oplever!

 Uddannelse og relevante erfaringer:

I 1983-4: Højskole-kursus i London, Kushi Institute, i sund og naturlig madlavning, Shiatsu Massage, m.m.

1987-1988: Flere kurser i Shiatsu Massage med Rex Lasalle, London og København.

1992 Uddannelse v Michael Connelly, akupunktør i Århus, ”mester-lære” forløb i klinik og teori.

I 1993-96: Akupunkturuddannelse fra Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin. En treårig uddannelse i samarbejde med og afsluttende praktik ved Nanjing University Hospital.

1996-98: Kursus i kinesisk urtemedicin, v. Michael McIntyre.

1998-2002: Akupunkturklinik i Andelssamfundet i Hjortshøj.

I 2002 en måneds praktik i klinik ved Xiao Wen Løfstedt, Egå ved Århus.

I 2005 gennemført sygeplejerskeuddannelsen ved Sygeplejeskolen i Aarhus.

Arbejdet i hjemmepleje, på sygehus og Hammel Neurocenter.

Løbende har jeg hjulpet venner, naboer, familie m.fl. med akupunktur og urter.

I 2017 afsluttet cand. mag. i Kinastudier, og antropologi. Speciale om Traditionel Kinesisk Medicins liv i dag, i Kina og globalt.

Oktober 2017 åbnet klinik i Hjortshøj, Hjortshøj Stationsvej 14, 8530.

2018 – tre mindre konsulent/undervisnings opgaver – formidling af viden om kinesisk medicin og urter til små og mellemstore virksomheder i Midnet Kina-projekt regi og undervisning på VIA University.

2018 Kurser:

  • kursus og praktik i kosmetisk akupunktur, underviser Aaron Zizov fra Israel, AkupunkturAkademiet.
  • kursus i Dr. Tan 1,2,3 – akupunktur behandling, der er særligt velegnet til behandling af smerter. Undervisere Adi Fromm og Guy Polack, også fra Israel, AkupunkturAkademiet, Århus.

Privat: mor til 3 (+ 2 bonus), bor i Andelssamfundet i Hjortshøj (øko-landsby), sammen med katten Luffe, og Mikael, nu på 22. år. I min fritid dyrker jeg qi-gong, havearbejde og familie og venner. Ligesom jeg elsker at opdatere min viden om akupunktur – på kurser, og ikke mindst at rejse til Kina.