Pris og ydelser

Priser i 2018, akupunktur:

Første konsultation, incl. behandling varer 1 ½-2 timer og koster 550,-kr.
Alle efterfølgende behandlinger varer ca. 1 time og koster 450,-kr.

Behandlinger i eget hjem fås til ovennævnte priser + 250,- kr for “ud-af-huset” service.

Inkluderet i prisen er, når det er relevant: moxabehandling, cupping/vakuumbehandling-massage, varmeplastre, magnetplastre til udvalgte punkter, øreakupunktur, råd om kost og livsstil.

Klippekort

Køb 5 behandlinger/ få 1 gratis. (Pris: 2250,- kr).
Køb 9 behandlinger/ få 2 gratis (Pris: 4050,- kr).

Klippekort er til opfølgende behandlinger, de kan ikke bruges til 1. behandling og gælder ikke til kosmetisk akupunkturbehandling.

Kosmetisk Akupunktur

En kosmetisk akupunkturbehandling byder på let (shiatsu-) massage af ryg og nakke, balancering af kropspunkter med akupunktur, målrettet ansigtsbehandling af det, du ønsker behandlet, bl.a. med massage (gua sha), silikone-cupper (vakuum) og hårfine nåle. Behandlingen varer ca. 1 ½ time. Et behandlingforløb på ca 10 behandlinger giver det bedste og mest holdbare resultat. Virkningen er en vitalisering af ansigtsmuskler, en styrket glød i huden, rynker mindskes og behandlingerne har god forebyggende virkning.

Pris pr. behandling 750,-kr. Klippekort til 10 behandlinger: 6750,-kr.

 

Betaling

Her kan betales med mobilpay (til myshop: 80907), bankoverførsel forud for behandlingen, eller kontant

Ved afbud senere end 24 timer før behandlingstidspunkt koster det halv pris, det samme gælder ved udeblivelse.

Ydelser

I traditionel kinesisk medicin bruges en række forskellige metoder og behandlingen tilpasses til hver enkelt persons (u)balance og tilpasses fra besøg til besøg.

  • Akupunktur er behandling med hårfine, sterile engangsnåle, som bruges i udvalgte akupunkturpunkter og regulerer kroppens energi og ubalancer.
  • Øreakupunktur.
  • Moxabehandling er en direkte eller indirekte varmebehandling af akupunkturpunkter eller hele kropsområder. Moxa er en blanding af kinesiske urter, primært gråbynke, der er behandlet og formet til lille “cigar”, som bruges til at varme akupunkturpunkter og meridianer.
  • Urtemedicin. Særligt udvalgte kinesiske urter kan inddrages til at støtte behandlingen.  Du får vejledning om dette,  men urter købes/betales separat.
  • Akupressur er et manuelt tryk på akupunktur punkter.
  • Cupping er en metode, hvor glas eller plastkopper placeres på strategisk udvalgte områder for at styrke cirkulation og healing. Der skabes vakuum ved sug eller varme. Kopperne kan bruges stationært eller til dybdemassage af vævet. Undertrykket fremme cirkulation lokalt.   
  • Kost. Visse typer madvarer kan med fordel tilføjes eller undgås, for at styrke din balance.
  • El-akupunktur.
  • Qi-gong er  øvelser, der regulerer din kropsenergi og kan målrettes dit helbred.
  • Livsstilsvejledning. Gode råd og tips om kost og livsstil, til at optimere dit helbred.