Pris og ydelser 2019

Priser

GRATIS – 30 min afklarende samtale, hvor vi sammen finder ud af om akupunktur kan hjælpe dig, og hvordan et behandlingsforløb vurderes at forløbe, med det problem du ønsker hjælp til.

Første konsultation, incl. behandling (1 ½-2 timer): 650,-kr.
Opfølgende behandlinger, 60- 75 min. : 485,-kr.

Sygesikring DK giver tilskud til akupunktur og en række private sundhedsforsikringer giver enten tilskud eller hel dækning af et givent antal akupunkturbehandlinger.

Inkluderet i prisen

Akupunktur, moxabehandling, cupping (vakuumbehandling), varme og magnetplastre til udvalgte punkter, øreakupunktur, råd om kost, urter og livsstil efter behov.

Ønsker du Øre-Akupunktur alene? Øre-Akupunktur kan hjælpe med at dæmpe angst og indre uro, samt mindske søvnproblemer. Det anbefales især som led i behandlingsforløb v. psykolog, eller anden terapeut. Ring for nærmere info.

Øre-Akupunktur, 15 min pr behandling: 50,-kr.

Klippekort

Klippekort til 6 behandlinger, betal for 5 – få én gratis (Pris: 2400,- kr).
Klippekort til 11 behandlinger, betal for 9 – få to gratis (Pris: 4320,- kr).

Klippekort kan ikke bruges til 1. konsultation/ behandling. Klippekort må godt deles – med din bedre halvdel, bedste veninde, tante eller kollega.

Kosmetisk Akupunktur Skønhedsbehandling

En kosmetisk akupunkturbehandling byder på let (shiatsu-) massage af ryg og nakke, balancering af kropspunkter med akupunktur, målrettet ansigtsbehandling af det, du ønsker behandlet, bl.a. med massage (gua sha), silikone-cupper (vakuum) og hårfine nåle. Behandlingen varer ca. 1 ½ time. Et behandlingforløb på ca 10 behandlinger giver det bedste og mest holdbare resultat. Virkningen er en vitalisering af ansigtsmuskler, en styrket glød i huden, rynker mindskes og behandlingerne har god forebyggende virkning.

Pris pr. behandling 750,-kr.
Klippekort til 10 behandlinger: 6600,-kr.

Betaling

Her kan betales med mobilpay til Myshop 80907, eller kontant i forbindelse med behandling, eller ved bankoverførsel forud for behandling til Danske Bank 3409-12536488.

Afbud eller udeblivelse

Ved afbud senere end 24 timer før behandlingstidspunkt koster det halv pris. Ved udeblivelse koster det fuld pris.

Ydelser

I traditionel kinesisk medicin bruges en række forskellige metoder og behandlingen tilpasses til hver enkelt persons (u)balance og tilpasses fra besøg til besøg.

  • Akupunktur er behandling med hårfine, sterile engangsnåle, som bruges i udvalgte akupunkturpunkter og regulerer kroppens energi og ubalancer.
  • Øreakupunktur.
  • Moxabehandling er en direkte eller indirekte varmebehandling af akupunkturpunkter eller hele kropsområder. Moxa er en blanding af kinesiske urter, primært gråbynke, der er behandlet og formet til lille “cigar”, som bruges til at varme akupunkturpunkter og meridianer.
  • Urtemedicin. Særligt udvalgte kinesiske urter kan inddrages til at støtte behandlingen.  Du får vejledning om dette,  men urter købes/betales separat.
  • Akupressur er et manuelt tryk på akupunktur punkter.
  • Cupping er en metode, hvor glas eller plastkopper placeres på strategisk udvalgte områder for at styrke cirkulation og healing. Der skabes vakuum ved sug eller varme. Kopperne kan bruges stationært eller til dybdemassage af vævet. Undertrykket fremme cirkulation lokalt.   
  • Kost. Visse typer madvarer kan med fordel tilføjes eller undgås, for at styrke din balance.
  • El-akupunktur.
  • Qi-gong er  øvelser, der regulerer din kropsenergi og kan målrettes dit helbred.
  • Livsstilsvejledning. Gode råd og tips om kost og livsstil, til at optimere dit helbred.