Behandlinger

Akupunkturbehandling kan afhjælpe en lang række helbredsproblemer og skulle dit problem ikke være nævnt herunder, så kan det sagtens være, at der alligevel er hjælp at hente til dig også. Ring gerne og få en snak – 3011 7072.

Akupunktur gør en forskel: den kan give hjælp til at finde ro og stresse af, til at få en bedre søvn og den kan afhjælpe  eller mindske smerter, både akutte og kroniske (hovedpiner, ryg og lændesmerter, nakkesmerter m.m.). Traditionel kinesisk medicin kan også behandle hudproblemer, nedsat fertilitet, pms, samt være afgørende hjælp til bedre at klare bivirkninger af kemobehandling.

Hvad siger WHO om akupunktur?

Ifølge WHO kan akupunktur behandle mere end 200 sygdomme og helbredsproblemer. WHO, Verdenssundheds Organisationen har i mange år støttet akupunktur, og har igennem flere årtier vurderet det videnskabelige materiale, som findes om akupunkturens virkninger. Her er et udpluk af de sygdomme/helbredsproblemer som akupunktur, ifølge WHOs eksperter, kan have god virkning på:

Smerter: i hoved, ryg, lænd, knæ, nakke og tænder m.m.

Fordøjelsesproblemer: kvalme og opkastning

Kvindeproblematikker: blødningsforstyrrelser, pms, graviditetsgener

Blodtryk: højt, lavt

Psykisk: depression m.m.

Bivirkninger af kemo og strålebehandling m.m.

Derudover er der en lang række sygdomme og helbredsproblemer, hvor der er indikation for at akupunktur kan hjælpe, men endnu ikke afgørende evidens.

Du kan se hele listen her: WHO – evidens vedr. akupunkturbehandling

(eller du kan downloade hele rapporten fra dette website: https://www.acupuncture.org.uk/public-content/public-traditional-acupuncture/4026-who-list-of-conditions.html).

Ring og hør om du kan få hjælp med dit problem: 3011 7072