Behandlinger

Akupunkturbehandling kan afhjælpe en lang række helbredsproblemer og skulle dit problem ikke være nævnt herunder, så kan det sagtens være, at der alligevel er hjælp at hente til dig også. Ring hvis du vil vide mere – 3011 7072.

Akupunktur gør en forskel: den kan give hjælp til at finde ro og stresse af, til at få en bedre søvn og den kan afhjælpe  eller mindske smerter, både akutte og kroniske (hovedpiner, ryg og lændesmerter, nakkesmerter m.m.). Traditionel kinesisk medicin kan også behandle hudproblemer, nedsat fertilitet, pms, samt være afgørende hjælp til bedre at klare bivirkninger af kemobehandling.

WHO og “Acupuncture Evidence Project” om akupunktur?

I 1996 og 2003 udgav WHO rapporter om akupunkturs virkning. Heri fastslog WHO, at der er evidens for at akupunktur kan behandle en række sygdomme og helbredsproblemer. Her er et lille udpluk af de sygdomme og helbredsproblemer som akupunktur, ifølge rapporterne, kan have god virkning på:

Smerter: i hoved, ryg, lænd, knæ, nakke og tænder m.m.

Fordøjelsesproblemer: kvalme og opkastning

Kvindeproblematikker: blødningsforstyrrelser, pms, graviditetsgener

Blodtryk: højt, lavt

Psykisk: angst, depression, søvnproblemer m.m.

Bivirkninger af kemo og strålebehandling m.m.

Hvis det har interesse, kan man downloade en kort udgave af en WHO rapport ved at trykke på “download pdf.” på dette link:

https://www.acupuncture.org.uk/public-content/public-traditional-acupuncture/4026-who-list-of-conditions.html

eller man kan hente hele rapporten ved at trykke på acupuncture_WHO_full_report.pdf

Idag er der desværre ikke længere adgang til de publicerede rapporter på WHOs egen hjemmeside, men andre har fulgt op med nyere (og mere stringent) forskning. Mere information findes her:

“The Acupuncture Evidence Project” :    Evidens vedr. Akupunktur

Du er velkommen til at ringe og høre om du kan få hjælp med dit problem: 3011 7072