Behandlinger

Akupunkturbehandling kan afhjælpe en lang række helbredsproblemer og selvom dit problem ikke er nævnt her – kan det sagtens være her er hjælp at hente til dig også. Ring og hør – 30117072.

Et udpluk af gode erfaringer fra klinikken: klienter har fået hjælp til at finde ro og stresse af og til at få en bedre søvn. Andre er kommet af med smerter, der har plaget dem i kort eller lang tid (hovedpiner, lændesmerter, nakkesmerter m.m.). Andre igen har fået hjælp til hudproblemer, pms og endelig til bedre at klare kemobehandling.

Hvad siger WHO om akupunktur?

Ifølge WHO kan akupunktur behandle mere end 200 sygdomme og helbredsproblemer. WHO, Verdenssundheds Organisationen har i mange år støttet akupunktur, og har igennem flere årtier vurderet det videnskabelige materiale, som findes om akupunkturens virkninger. Her er et udpluk af de sygdomme/helbredsproblemer, som WHOs eksperter vurderer at akupunktur kan have god virkning på:

Smerter: i hoved, ryg, lænd, knæ, nakke og tænder m.m.

Fordøjelsesproblemer: kvalme og opkastning

Kvindeproblematikker: blødningsforstyrrelser, pms, graviditetsgener

Blodtryk: højt, lavt

Psykisk: depression

Bivirkninger af kemo og strålebehandling m.m.

Derudover er der en lang række sygdomme og helbredsproblemer, hvor der er indikation for at akupunktur kan hjælpe, men endnu ikke afgørende evidens.

Du kan se hele listen her: WHO – evidens vedr. akupunkturbehandling

Ring og hør om du kan få hjælp med dit problem: 3011 7072