Nyt fra klinikken

 

I september måned:

28. september fejrede vi i Hjortshøj Sundhedshus 1 års fødselsdag!

Pr 1. september er jeg medlem af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører og dermed godkendt RAB akupunktør ( RAB = Registreret Alternativ Behandler). Det er din garanti for høj kvalitet, når du går til akupunkturbehandling og det betyder, at du nu kan få tilskud fra Sygesikring DK og visse private sundhedsforsikringer. Klinikken er siden januar 2018 resgistreret ved Styrelse for Patientsikkerhed (ansvarlig for tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer).

D. 2. september deltager vi i AiHs Høstmarked i Hjortshøj. Her kan du finde mig og en gruppe kollegaer i Sundhedscaféen, hvor vi tilbyder minibehandlinger på en halv time for 50,-kr. Her har du chancen for at prøve hvordan det er at få behandling med akupuntur. Især relevant, hvis du aldrig har prøvet det før og har lyst til at se, om det skulle være noget for dig.

I juli måned:

SOMMERFERIE: klinikken er lukket i ugerne, 29,30 + 31. Dog er det muligt for nuværende og tidligere klienter at få behandling tirsdag d. 24 juli. Kontakt mig pr. mail – hvis du vil have en konsultation og/ eller behandling denne dag.

I maj måned:

Åbent hus d. 25. maj, kl 16 – 20. Prøvebehandlinger og uformel snak. Vel mødt.

Nye lyddæmpende vinduer er på plads og gør en verden til forskel 🙂

Jeg har været på kursus i kosmetisk akupunktur, med en super dygtig underviser og behandler fra Israel, Aaron Zizov, som har specialiseret sig i kosmetisk akupunktur. Inden længe kommer der detaljeret info om nye behandlingstilbud.

I april måned:

I uge 14-15 kan der være enkelte dage, hvor vi må lukke klinikken, da bygningen skal have en større ansigtsløftning – i form af udskiftning af hele front-vinduespartiet. Hvornår det præcist finder sted ved vi desværre ikke, da det afhænger af, hvornår vinduer leveres fra fabrikant til tømreren. Opdatering følger så snart vi ved mere.

MEN der kommer lyddæmpende glas i de nye vinduer, en forbedring vi glæder os meget til!

 

Torsdag d. 12. april, foredrag:

Fra Den Gule Kejser til Xi Jinping.

Vil du vide mere om akupunktur og kinesisk medicin? Om hvordan en mere end 2000 år gammel medicin kan overleve til idag og få nyt liv i vores moderne verden? Og hvad det er de nåle gør? Så gå ikke glip af denne chance.
Torsdag d. 12. april, kl 19.00 – 21.00 i Sundhedshus Hjortshøj, har vi endnu et åbent-hus arrangement, hvor jeg byder på et foredrag om kinesisk medicins historiske baggrund, dens grundlæggende teori og filosofi, og dens liv i dag i Kina og globalt. Arrangementet er gratis, kinesisk forårsthe kan købes for en 10´er.

Jeg glæder mig til at se jer!